Kövess minket!
Fiókom Mentett termékeim Segítség

Partneri program

Elindítottuk partneri programunkat, amelynek célja az, hogy megtaláljuk azokat a clubokat, edzőket, játékosokat, partnereket, amelyekkel hosszú távon egymás munkáját előre tudjuk vinni.  Szeretnénk termékeinket kiemelt partnereinknek elérhetőbbé tenni, és segíteni pályafutását, karrierjét vagy akár üzleti tevékenységét. Kiemelt partneri programunkról további információkért a következő e-mail címen: paul.borocz@playersroom.hu vagy a 20-416-58-09-es telefonszámon érdeklődhet!

Partnereink:

Bemutatkozás:

Mese Tenisz Club

Olyan egyesületet szeretnénk létrehozni, ahova mindenki szívesen jön edzeni, ahol az alapvető emberi értékek legalább olyan fontosak, mint maga a sport.
Támogatni szeretnénk mindenkit egy hosszú úton, ami nem feltétlenül a Grand Slam győzelemhez vezet, ahol a tenisz nem cél, hanem eszköz a személyes fejlődéshez. Mindegy, hogy profi teniszről, egyetemi ösztöndíjról, vagy házi versenyről beszélünk, célunk, hogy olyan jól képzett játékosokat neveljünk, akik a tenisz révén kiemelkednek társaik közül, és jobban megállják a helyüket az életben.

Tenisz programok:

Részletes ismertetőért látogasson el a honlapunkra: www.mesetenisz.hu


Edzőink:

Kardhordó Szilárd

Hagyó Balázs

Stanislav Rizsov

Daniel Dobrenov

Beszélt nyelvek: angol, szerb, horvát, olasz, spanyol, német