Kövess minket!
Fiókom Mentett termékeim Segítség


Rólunk

A Tennisfactory egy frissen indult tenisz cipők és sport ruházatra specializálódott magyarországi internetes áruház. Olyan világmárkák forgalmazója, valamint kereskedője, mint például Babolat, Wilson, Nike és Fila.

A Tennisfactory internetes szolgáltatásaival arra törekszünk, hogy az online vásárlói tapasztalat a lehető legkifogástalanabb legyen.

100%-ig eredeti áruk
A Tennisfactory.hu csak és kizárólag eredeti, legjobb minőségű termékeket árul. A kiszállított termék Önhöz mindig az eredeti csomagolásban, a megfelelő kiegészítőkkel érkezik.

Kifinomult online rendelési rendszer
A rendelés a Tennisfactory.hu-ról egyszerű, biztonságos és megbízható. A rendelés után egy megerősítő e-mailt küldünk Önnek, ami tartalmazza a megrendelés számát, mely alapján Önnek telefonon vagy e-mailen tájékoztatást tudunk adni.

GLS csomagküldés
A GLS a világon egyik vezető csomagküldő szolgálata biztosítja Önnek, hogy jó helyre, a jó időben érkezzen megrendelése. (További információt a vásárlási feltételek és GY.I.K. oldalon találhat.)

Magas színvonalú ügyfélszolgálat
Bármilyen kérdés esetén ügyfélszolgálatunk a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban segít Önnek hétköznap munkaidőben a +36 30 67 77 102-es telefonszámon.

Köszönjük, hogy a Tennisfactory-t választotta!
Tennisfactory csapata