Kövess minket!
Fiókom Mentett termékeim Segítség

A Tennisfactorynál nagyra értékeljük a hűséget: törzsvásárlóink egész évben speciális, klubáron vásárolhatnak, és rendszeres kedvezményekben részesülnek. Te is lehetsz klubtag, akár már ma! Váltsd ki saját, névre szóló klubkártyádat bármelyik üzletünkben vagy igényeld webáruházunkban 5000 Ft-ért, amely gyakran már az első használatnál megtérül. Tagságod 365 napig érvényes, ráadásul mostantól nem csak az összes Playmax üzletben és a playmax.hu webáruházban, de a Footballfactor, Basket Icons, Tenisfactory, PlaymaxTennis webáruházakban és üzlethálózatokban is érvényes. 

MI AZ A CLUBCARD?-

Minden klubtag egy 365 napig érvényes Clubcard kártyával rendelkezik. A tagok a klubkártya használatával akár 5-50% árengedménnyel vásárolhatják meg a legjobb márkák sport és divat termékeit. A klubkártya egyedi, névre szóló, másra nem átruházható, csak fényképes igazolvánnyal együtt érvényes! A klubkártya más kedvezményekkel nem vonható össze!

HOGYAN VÁSÁROLHATOK A CLUBCARD KÁRTYÁVAL?-

A Playmax, Footballfactor, Basket Icons, Tennisfactory webáruházban vagy bármely Playmax, Footballfactor, Basket Icons üzletben használhatod a kártyádat. Minden terméken fel van tüntetve a kiskereskedelmi, illetve a tagok által fizetendő kedvezményes ár is. Fizetéskor minden esetben szükség van a klubkártyára és egy érvényes fényképes igazolványra, ezek nélkül nem lehet Clubcard áron vásárolni.

HOGYAN LEHET CLUBCARD KÁRTYÁM? -

Clubcard kártyát bármely Playmax üzletünkben meg tudod megvásárolni, vagy webáruházunkon keresztül tudod igényelni. A Clubcard kártyádat egy évre, azaz 365 napra váltod ki, melynek ára 5000 Ft. Online vásárlás esetén, a Playmax webáruházba történő regisztrációt követően, kártya igénylésre és/vagy hosszabbításra a regisztrációs űrlap kitöltésével és az 5.000 Ft-os éves tagsági díj befizetése után van lehetőség. Online klubkártya vásárlás vagy hosszabbítás esetén a kártyát kizárólag online és bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

MI AZ A TÁRSKÁRTYA, HOGYAN IGÉNYELHETŐ?-

Minden aktív Clubcard tag 1 db társkártyát igényelhet, melynek ára 1.000 Ft. A társkártyára ugyanazok a kedvezmények és feltételek vonatkoznak, mint a főkártyára. Személyhez kötött, nem átruházható, használatához fényképes igazolvány szükséges. Érvényessége megegyezik a főkártya lejáratával. A társkártya tulajdonosának az első vásárlás alkalmával kell regisztrálnia a kártyáját, hogy érvényes legyen (a speciális ajánlatok igénybevételére) az üzleteinkben és a webáruházunkban.

VÁSÁROLHATOK A WEBÁRUHÁZBAN CLUBCARD ÁRAKON? -

Igen. Clubcard kártyád webáruházunkban is érvényes. Házhozszállítás, GLS Csomagpont és Pick Pack Pont-on történő átvétel esetén is.

Vásárlás menete:

Kattints a „belépés” fülre, majd írd be email címedet és jelszavadat!

FONTOS, hogy amennyiben még nem regisztráltál webshopunkra, ezt tedd meg a Clubcard kártya regisztrációnál megadott email címeddel! A belépés után máris böngészhetsz, és sokkal kedvezőbb, Clubcard árakon vásárolhatod meg a termékeket!

Miután kiválasztottad a terméket, kattints a „kosárba” gombra, majd ezek után folytathatod a további termékek kiválasztását. Amennyiben nem szeretnél több terméket választani, a „rendelés feladása” gombra kattintva befejezheted a vásárlásodat. Add meg Clubcard kártya számodat a megfelelő sorban! Miután a kártya számát beírtad, kattints a „kártya érvényesítése” gombra! Amennyiben a kártya száma érvényes, nincs más dolgod, mint kiválasztani a fizetési módot.

Fontos tudnivalók:

NE FELEDD, hogy a rendelés átvételekor (az üzletben való vásárláshoz hasonlóan), igazolnod kell magad Clubcard kártyáddal, valamint fényképes igazolvánnyal is! Ez tehát azt jelenti, hogy a csomagot csak a megadott Clubcard kártya tulajdonosa veheti át! Az üzletben történő vásárlásnál is igazolnod kell magadat Clubcard kártyáddal, illetve érvényes fényképes igazolvánnyal a kedvezmény igénybevételéhez. Még nem rendelkezel Clubcard kártyával? Nem probléma! Üzletbe foglalás esetén, ha a termék átvétele előtt megveszed kártyádat, akkor már a kedvezményes áron vásárolhatod meg a terméket!

Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésedre! (Tel.: 06(1)8-000-300; webshop@playmax.hu)

 

HOGYAN ÉRTESÜLHETEK A LEGÚJABB KEDVEZMÉNYEKRŐL? -

Annak érdekében, hogy mindig naprakész légy a legújabb ajánlatainkkal kapcsolatban, a regisztrációkor pipáld ki a hírlevélre feliratkozási lehetőséget, így a megadott e-mail címre időszakosan hírlevelet küldünk, de érdemes követni minket a Facebookon és az Instagramon is.

HOGYAN TUDOM MEGÚJÍTANI CLUBCARD KÁRTYÁMAT? -

A Clubcard tagság és a hozzátartozó kártya egy évig, azaz 365 napig érvényes.

Főkártya: A klubkártya meghosszabbítása üzleteinkben és a webáruházunkban is lehetséges 3.500 Ft-ért, mellyel újabb egy évig élvezheted a Clubcard által nyújtott kedvezményeket.

Társkártya: A társkártya csak akkor hosszabbítható meg, amennyiben érvényes főkártya tartozik hozzá. A társkártya meghosszabbításának ára 1.000 Ft. A társkártya lejárata hosszabbítás után is megegyezik a főkártya lejáratával. (Akkor is, ha az később került meghosszabbításra, mint a főkártya.)

PLUSSZ EGY HÓNAP AJÁNDÉKBA? -

Hosszabbítsd meg Clubcard főkártyádat még lejárat előtt, és PLUSZ 1 HÓNAPOT ADUNK AJÁNDÉKBA, tehát a kártyád eredeti lejárata után még 13 hónapig használhatod.

ELVESZETT A CLUBCARD KÁRTYÁM. MI A TEENDŐ? -

A kártya pótlása bármelyik Clubcard kártyát árusító üzletünkben lehetséges. Pótlás esetén új sorszámú kártyát állítunk ki és a régi kártyát töröljük a rendszerünkből, újra aktiválása nem lehetséges.
A kártya pótlás díja 500 Ft.

TOVÁBBI KÉRDÉSEIM LENNÉNEK, HOL KAPHATOK VÁLASZT? -

Hívj minket telefonon a (06)-1-8000-300-es telefonszámon vagy írj e-mailt a webshop@playmax.hu e-mail címre.

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK – CLUBCARD KÁRTYA -

A Tagságról általánosságban

•          ClubCard tagsági jogviszonyt bármely 16 év fölötti természetes személy kezdeményezhet.

•          A tagsági jogviszony fenntartásának feltétele a Szinga-Sport Kft. kondícióinak és szabályzatainak, különös tekintettel jelen Általános Szerződéses Feltételeknek az elfogadása és betartása.

•          ClubCard tag a jogviszonyt fel nem mondhatja, a befizetett tagsági díj visszaigénylésére nincs lehetőség.

 

Tagsági kártyák, díjak

 

•          A tagsági díj és ezzel együtt a ClubCard kártya érvényessége 365 napos időtartamra szól, amely a ClubCard kártya kiadásától indul.

•          Az éves tagsági díj és a kártya ára: 5.000 Ft

•          Minden ClubCard kártyához 1 db társkártya igényelhető.

•          Érvényes főkártya mellé a társkártya ára: 2.000 Ft, érvényessége a főkártyával együtt jár le!

•          A tagsági díj és a kártyák ára készpénzzel, bankkártyával vagy online bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki. Utalványt/kupont nem áll módunkban elfogadni, illetve egyéb akciókkal, promóciókkal, kedvezményekkel nem összevonható.

•          A ClubCard kártya bármelyik Playmax, Basket Icons, Football Factor és Tennisfactory üzletben felhasználható.

•          A ClubCard kártya a Playmax, Basket Icons, Football Factor és Tennisfactory webáruházban is felhasználható.

•          A ClubCard kártya személyhez kötött, a kedvezményes árak igénybevételére kizárólag a vásárláskor felmutatott fényképes igazolvánnyal együtt jogosít.

•          A kártya elvesztését kérjük azonnal jelezni az alábbi telefonszámon: 06 1 8000 300

•          A kártyák a Szinga-Sport Kft. tulajdonát képezik, megrongálódás vagy elvesztés esetén a pótlás anyagi következményeit a tagnak kell vállalnia. A kártya pótlásáig a ClubCard kedvezmény igénybevételére a tag nem jogosult és kártérítési igénnyel nem élhet.

•          A kártyák nem átruházhatók.

•          Kizárólag érvényes ClubCard kártyával rendelkező tagok vásárolhatnak ClubCard áron a Playmax, Basket Icons, Football Factor, Tennisfactory üzletekben és a Playmax  Basket Icons, Foorball Factor, Tennisfactory webáruházban, kizárólag saját részre.

 

Megújítás

•          A kártyák érvényessége minden esetben 365 nap, lejárat után és lejárat előtt is a tagság meghosszabbítható az üzletekben és a webáruházban.

•          A megújítás során a tagok nem kapnak új kártyát, kizárólag az érvényességük változik meg.

 

Adatvédelem

A Szinga-Sport Kft. a birtokába jutott adatok feldolgozására vonatkozó tevékenységeket a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően és az adatvédelmi rendelkezések szem előtt tartásával végzi. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a Szolgáltató megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi és biztosítja az üzletben fizikailag és elektronikosan gyűjtött információkat.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Klubkártya igénylő lapon szereplő adatokat elektronikus úton tárolja és az igénylő lapokat megsemmisítse az azon szereplő adatok feldolgozását követően. 

 

Az Általános Szerződési Feltételek és a teljes Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat elérhető az üzletekben és a weboldalunkon: 

https://tennisfactory.hu/club-kartya-aszf

https://tennisfactory.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ – CLUBCARD KÁRTYA -

A vásárló a regisztrációval önkéntesen, kifejezetten és egyértelműen hozzájárul ahhoz, hogy a SZINGA SPORT KFT. (székhely: 2161 Csomád, Kossuth Lajos út 125., adószám: 10318102-2-13, Cégjegyzékszám: 13-09-062074, a továbbiakban: "Adatkezelő" vagy "Playmax") a Clubcard regisztrációs lapon a Vásárló által megadott személyes adatokat, valamint a Vásárló vásárlási szokásairól szóló adatokat, információkat (továbbiakban: "személyes adatok") a klubtagság ideje alatt, mint adatkezelő, a Clubcard adatbázisba történő felvételre felhasználja. Továbbá, amennyiben a Vásárló ehhez kifejezetten és egyértelműen hozzájárul, akkor extra ajánlatokat, kuponokat, megkereséseket kaphat a Szinga Sport Kft.-hez tartozó üzlethálózatok és termékeire és klubtagságára vonatkozó ajánlatokkal.

A Clubcard regisztrációs lap aláírásával a Vásárló tudomásul veszi és kifejezetten és egyértelműen elfogadja, hogy a Vásárló által megadott személyes adatok kezelésével összefüggő technikai műveletek elvégzésére adatfeldolgozóként az Adatkezelő jogosult. A Playmax kijelenti, hogy a Vásárló által megadott személyes adatokat csak a fent részletezett célokra használja fel, illetve csak ezen célok elérése érdekében továbbítja. A megadott személyes adatokhoz kizárólag az Adatkezelő azon munkavállalói jogosultak hozzáférni, akiknek a kért személyes adat megismerése szerződésből fakadó kötelezettségeik érvényesítéséhez elengedhetetlenül szükséges.

A Szolgáltató birtokába jutott adatok feldolgozására vonatkozó tevékenységeket a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően és jelen nyilatkozatba foglalt adatvédelmi rendelkezések szem előtt tartásával végzi a Szolgáltató. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a Szolgáltató megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi és biztosítja az online módon gyűjtött információkat.

Az adatkezelő a Clubcard keretében, annak érvényességi idejére, illetve külön, törlési kérelem nélkül ezt követően is kezeli a Vásárló adatait annak érdekében, hogy ösztönözze az Ügyfél törzsvásárlóvá válását, és hogy a megadott elérhetőségeken minél egyszerűbben értesíthesse. Az adatokat Szolgáltató munkatársai kezelik. Az Ügyfél 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően gyakorolhatja az információs önrendelkezési joghoz és az információszabadsághoz fűződő jogait.

A Clubcard regisztrációkor a Vásárlónak lehetősége van Hírlevelekre történő feliratkozásra. A Felhasználó és az Ügyfél a Hírlevélre történő feliratkozását követően a Szinga Sport Kft. mind e-mail, mind SMS formájában egyaránt jogosult kiküldeni. A Vásárló az Adatkezeléshez való hozzájárulását a Clubcard regisztrációs lapján vagy online igényélés során adja meg. A Vásárló a Hírlevelekre történő feliratkozás során megadott Adatait bármikor módosíthatja a webáruház Saját fiók szekciójában. Vásárló bármikor leiratkozhat a Hírlevélről az e-mail alján található leiratkozás gombra kattintva, Az Adatok kezelésének időtartama a leiratkozásig tart, azonban a Felhasználó tudomásul veszi, hogy Adatait a Szinga Sport Kft. Clubcard tagsággal kapcsolatos statisztikai és marketing célokra felhasználhatja.

A Vásárló az adatait önkéntesen szolgáltatja, egyben kijelenti, hogy a Playmax-nak így átadott adatok megfelelnek a valóságnak, valamint kötelezettséget vállal arra, hogy bármely, az adatokban történt változás esetén azt haladéktalanul bejelenti az Adatkezelő részére. A Vásárló tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését és törlését. Emellett megilleti őt a tiltakozási jog, a bírósági jogérvényesítés, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulás joga.